Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
25 Aug

Dalton kardesler

Published by Pauline et Lucas

Biliyorum her zaman bu defineciler hakkinda yaziyorum - hepnizden tekrar ozur diliyorum - ama gercekten cok harika ve etkileyici tecrubelerimiz oldu . Kars yakinlarinda gezinirken bizi cay icmeye davettiler , tabiki bizde kabul ettik . Cay icerken laf donup dolasip tekrar bu kayip hazinelere geldi , tabi her zamanki gibi bu sacmaliklara inanmalri icin her hangi bir sebep olmadigini anlatlaya calistim ama nafile .

-ya altin var diyorum sana , sadece dedektorumuz yok !!! dedektorude bulmak zor , zaten her birinde gps var , nereye gitsek bizi takip ediyorlar . Eskisi gibi gece yarisi kazi yapmak mumkun degil .

- iyi iste otur oturdugun yerde , belani arama . sonra hapsi boylarsin .

- ya isaretler var , daireler , kus resimleri , hatta hac bile var ! hepsinin altni kazdim bir sey cikmadi .

Sonra beni bu kazdigi yerlere goturdu , dogrusu gercekten etkileyici isaretler var , var ama hic bir sey ifade etmiyorlarki , en azindan hazine acisindan.

Neyse sonra bana baslarindan gecen komik bir olayi anlattilar . Bir gun balikesirli bir ermeniyle tanismislar , oda bunlara bir yer tarif etmis : gidin o evi bulun , o evde tahta bir duvar var . o duvarin icinde 50 tane rus altini var . gidin alin getirin , paylasalim. bizimkilerde o evi bulmuslar , ev de eski oldugundan ahir niyetine kullaniliyormus . evin sahibini bulmuslar , o ahiri depo olarak bir haftaligina kiralamak istediklerini soyleyip ev sahinibini ikna etmisler : sonrasi curcuna !!!!! ahirdaki tum tahta duvarlari yikmislar , tabi bir sey yok . hizini alamayip birde tavani da yikmislar .... orada da birsey yok . en son ahirin ortasinda 3 metrelik cukur kazmislar ... bakmislar durum vahim ... gece yarisi kacmislar . zavalli ev sahibi !!! kim bilir ne kadar sinirlenmistir .

iste hazine avcilari

iste hazine avcilari

muhtemelen urartulara ait nal isareti

muhtemelen urartulara ait nal isareti

Dalton kardesler
Comment on this post

About this blog

unutulan.kilise. türkiye